Untuk Memilih Tajuk Artikel Dalam Blog Ini, Sila Taip Perkataan di sini.

14 April 2011

Sudah Nasibku Mat Burger (Episod 63)


Yanti terkejut yang amat sangat. Lelaki itu tidak lain adalah Man Burger, berbaju kemeja biru lengan pendek dan seluar slack hitam dan berkasut. Tersentak jantung Yanti....

Tulisan ini telah dikeluarkan dari blog ini kerana telah terbit novel bertajuk 'Cinta Mat Burger'. Boleh didapati di Kedai Buku Popular seluruh negara dengan harga RM23.90. Boleh juga dapat dari saya dengan harga RM30.00 termasuk kos poslaju. Hubungi saya :                0197526122  whataps)



BERSAMBUNG KE EPISOD 64 (belum ditulis)

19 ulasan:

  1. aduh. sebulan lagi nak tunggu.

    BalasPadam
  2. next pls....

    BalasPadam
  3. Ustaz, mana pegi episod 62?

    BalasPadam
  4. tak sabar nak baca habis ustaz....

    BalasPadam
  5. pergh.........

    BalasPadam
  6. Ida, Episod 62 ada: http://kadikluang.blogspot.com/2011/03/sudah-nasibku-mat-burger-episod-62.html#comment-form

    BalasPadam
  7. aduh ustaz....tunggu lagi....tiap hari dibuka ruangan ustaz ni...bukan setakat man burger je lain topik juga dibaca...ustaz da lagi ka kereta lelong...bila buka kastam je terbit ruangan ustaz...konfius aku ni...

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum...
    suka baca cerita ni.cepat2 la tulis ye ustaz...

    BalasPadam
  9. salam ustaz,

    terima kasih kerana siarkan sambungan kisah Mat Burger. terubat skejap kerinduan kami pada 'blognovela' mat burger ni. rupa2nya yanti jmpa man dan syikin. spt biasa, kemunculan episod seterusknya amat kami semua nantikan. slmt menulis yer ustaz.

    MunerR_Hammer

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum w.b.t Tuan...

    Owh, Cikgu Syikin mengajar kelas tuition di Larkin. Tak dapat jumpa Yanti, jumpa Cikgu Syikin pun ok.

    -OrAng KampungKu DiSini-

    BalasPadam
  11. Asalam Ustaz,,
    Ceritani berantu plakk..
    Tak sabar nak tahu kisah lanjutnya..

    Sebab aku pun mat Burger..

    BalasPadam
  12. salam ustz.
    cepat2 lh tulis kish slanjutnye. x sbr nk tau ape ksdhn kisah man burger ni. slmt mnulis ustz.

    BalasPadam
  13. ni bdasar kisah benar ke rekaan ustz. tp mgikut jln crite ni. ni mst bdsrkn kisah benar kn? hrp man burger dpt bsama yanti.

    BalasPadam
  14. nie cito mcm real laa.eden raso cito nie ponah jd kot kt jhr.Syabas penulis.

    BalasPadam
  15. nie cerita betul cuma diolah dan digoreng agar nampak menarik dan boley banyakkan episod dier....

    udah nk dekat setahun dh iter nie.........plak tue 1...1....nk kene tunggu sambungan dier.....aduiiii

    tobat dh maleh nk bukak hari2 semata nk bace man beger.....akan den tunggu tahun hadapan...bace trus sekaligus lg feeellll.....

    wassalam

    BalasPadam
  16. tiga hari... antara kerja ngan waktu terluang memabca man burger ni...ingatkan boleh terus abis..kena tunggu sambungan de...

    nak jumpa ustaz kat pejabat agama kluang le.. boleh dengar cerita de sampai abis..

    BalasPadam
  17. episod update sebulan sekali ko ustaz??
    takpolah,den buka yo lah sebula sekali blog nie,kot ada update 2-3 episod pun ok..yang ponting e,takdo la den tolopas lamo sangat;
    ni macam telenovela latin yang ponah femes satu ketiko dulu;panjang epsiod e..ada dalam 150 episod ke atas la...
    takpo2,asal cito e best,den tunggu yo..
    kalau ado telenovela len yg lobih kurang camni best e,mintak ustaz kobarkan yor..tapi kono yg best camni la..huhu
    assalamualaikum
    -orangrombau-

    BalasPadam
  18. sy x suka man burger dgn cikgu syikin..Selamatkan cinta pertama man..

    BalasPadam
  19. Cikgu Sikin jangan mengada-ngada tergila-gilakan Man pulak. Jagalah perasan adik Man tu....
    (Mira)

    BalasPadam

Dipersilakan komen.