Untuk Memilih Tajuk Artikel Dalam Blog Ini, Sila Taip Perkataan di sini.

27 Februari 2013

Kakak Tak kesah Adik Lelaki Bawa Awek Balik RumahLelaki 20-an dan makwe dia 20-an bekerja di satu tempat. Lelaki menumpang rumah kakaknya 30-an yang sudah kawin dan ada 3 orang anak. Manakala perempuan duduk rumah sewa dengan kawan-kawan perempuan. Hari itu mereka berdua kerja dan balik kerja jam 9.00 malam. Lepas tu mereka berdua pergi makan bersama. Bila rasakan semuanya selamat, lelaki bawa aweknya balik ke rumah menaiki motosikal dalam jam 11.30 malam.

Masuk ke rumah, kakaknya belum tidur dan sedang tengok tv dengan anak-anak dia. Waktu itu suami kakak dia bekerja shif malam. Tak berapa lama lepas tu, kakak dia dan anak-anak masuk bilik utama untuk tidur. Lelaki dan perempuan terus tengok tv. Tak lama lepas tu, mereka berdua masuk bilik.

Kemudian, dalam jam 4.00 pagi, penguatkuasa Jabatan Agama membuat serbuan di rumah itu setelah mendapat aduan awam. Pintu rumah dibuka oleh kakak lelaki. Penguatkuasa mendapati di dalam sebuah bilik yang berkunci, ada lelaki dan perempuan yang bukan suami isteri seterusnya ditangkap. 

1 ulasan:

  1. hmmm..
    gamaknya la..
    nnt kakak pulak bawak lelaki lain balik..
    adiknya pun.. buat2 sama xkisah.. !!

    BalasPadam

Dipersilakan komen.