Untuk Memilih Tajuk Artikel Dalam Blog Ini, Sila Taip Perkataan di sini.

05 Jun 2012

Kena Tangkap Masa Tengah Projek Dalam Tandas Awam

Dalam jam 4.00 petang, penguatkuasa menerima aduan dari orang awam mengenai kegiatan remaja di sebuah pusat futsal. Bila sampai di lokasi, didapat toilet itu berada di luar pusat sukan dan ada 2 toilet yang berkunci. Satu toilet menunjukkan tulisan 'rosak' maknanya tak boleh digunakan.

Manakala satu lagi toilet berkunci dari dalam. Dari pengamatan penguatkuasa, ada orang di dalam toilet itu. Beberapa minit menunggu, pintu tandas diketuk. Mulanya tidak dibuka dan dalam 5 minit kemudian, dibuka oleh seorang lelaki. Hasil pemeriksaan, didapati ada seorang perempuan di dalam toilet itu.

Pasangan ini ditangkap dibawah kesalahan khalwat iaitu melibatkan pasangan remaja yang masih bersekolah iaitu tingkatan 4 dari sebuah sekolah tak jauh dengan tempat itu. Pasangan ini sudah mengenali kerana dari satu sekolah. Cuti sekolah sekarang, dia orang buat kerja tak senonoh macam ni yer. Toilet itu pula, tak nyatakan toilet lelaki atau perempuan, kongsi pun boleh. Tapi taklah sampai suruh masuk berdua satu tandas.

5 ulasan:

  1. mintak perbetoikan ejaan tajuk tu ustaz..
    antara tenguk.. tengah...
    w/pun 'faham' maksudnya...
    tp.. rasa mcm xsedap la.. hehe..

    ye la.. nak buat mcm mana ustaz....
    1 tandas...
    sorang nak buang air kecik.
    sorang nak buang air besar...
    justeru itu..
    mau.. xmau..
    perlu kongsi2 pakai la.. kihkihkih !!!

    BalasPadam
  2. Nice blog sobat.. postingan2nya juga sangat bagus, menarik dan bermanfaat sakali..:)

    terus menulis menulis yaa..^_^

    oia salam kenal
    kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
    folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

    BalasPadam
  3. Salam. Syeikh. Projek Mega tu. Apa punya taste lah wat projek dalam tandas. He he...

    BalasPadam
  4. anjing pun tak buat project kat toilet... mentaliti lebih rendah dari haiwan ni...

    BalasPadam
  5. adehhh !!..
    tepat skali !!!
    pedas... bercili...
    xbleh nak tepis tangkis lagi !!!

    BalasPadam

Dipersilakan komen.