Untuk Memilih Tajuk Artikel Dalam Blog Ini, Sila Taip Perkataan di sini.

24 Ogos 2011

Sudah Nasibku Mat Burger (Episod 67)


Malam tu, Man agak sukar hendak melelapkan mata walaupun agak keletihan kerana fikirannya berkecamuk sekali. Tapi Man seakan memaksa juga untuk tidur. Mulanya, Man anggap kejadian yang menimpanya hari itu adalah antara yang terburuk dalam hidupnya terutama mengenai masa depan hubungannya dengan Yanti. Adakah kejadian itu sebagai nokhtah menunjukkan tamatnya percintaan tragis bersama Yanti... ? Berapa banyak air mata Man gugur sehingga membasahi bantal dan cadar.

Tulisan ini telah dikeluarkan dari blog ini kerana telah terbit novel bertajuk 'Cinta Mat Burger'. Boleh didapati di Kedai Buku Popular seluruh negara dengan harga RM23.90. Boleh juga dapat dari saya dengan harga RM30.00 termasuk kos poslaju. Hubungi saya :                0197526122  whataps)



29 ulasan:

  1. Maaf kalau saya mengumpat tuan bulan puasa ni. Nak mengumpat sikit... "cerita tuan ni best dan menusuk kalbu "... hehe.

    BalasPadam
  2. aduish ustaz...apo lae di sambung2...habih kan la terus agak eh...nak rayo dah ni...lombu dah kono semolih...

    BalasPadam
  3. crite dah best, tp man ni asyik nangis jeee. org lelaki tak best lah kalau asyik nangis jeee.

    BalasPadam
  4. LULAH LUA TAHUN MAAAA WA IKUT INI CELITA......
    AIYAAAA TALAK ABIS LAGI KAAAAAAAA

    BalasPadam
  5. ntah apa2 ntah. org lelaki kok asyik nangis jer. malu skit cam pompuan.

    BalasPadam
  6. 1mlm je nangis , apedehal

    BalasPadam
  7. uztad tunjukkn la gambar foto man buger, yanti, syikin, syira n watak2 lain dlm cite ni,

    BalasPadam
  8. peminat man burger2 September 2011 1:28 PTG

    sy baru je mengikuti cerita man burger dn itu pn secara kebetulan tersesat masuk ke dalam blog ustaz..tahniah sy ucapkn kpd ustaz di krn berjaya mengolah cerita dgn agak baik dan berkesan..dn yg lebih penting cerita ustaz mengenai man burger ni mengingatkan sy kpd diri sy sdiri..

    BalasPadam
  9. berat mata memandang berat lagi bahu memikul, apa salahnya lelaki menangis? dah tuhan ciptakan jugak airmata utk lelaki. soal hati ni bro, aku tahu, aku pun turut senasib dgn man burger cuma terbalik sikit je. Terima kasih ustaz, harap cepat2 la sambung cerita ni. saya pun dah bertahun lamanya menanggung seksa percintaan terhalang ni. dlm situasi bak kata pepatah, ditelan mati mak, diluah mati bapak.

    BalasPadam
  10. korg rase lah..ble nk ade smbungan episod nie n ble nk abis ek....cm dh lame jeeee

    BalasPadam
  11. cepat la ustaz sambung cite ni....tk sabo nk nangis lg.

    BalasPadam
  12. Assalammualaikum...
    ermmmmm camnerla leh jumpe blog ni hehehe ^__^ ...sy start bace dr petang smlm terus menerus berenti semayang,mkn,tdo je...

    igtkn abis penceritaannya....dpt bygkan perasaan org yg mengikuti dr 2 tahun lps..dr komen2 yg dibaca..ade yg start tunang pas tu sampai dh kawin..ade yg dr start mengandung pastu bersalin,pastu abis pantang sampai naik keje pun x abis2 lg...dahsyat btul air tgn ustaz ni...

    rasa penah jumpa ustaz ni..masa tu ustaz syahrin kt bhgn zakat..yela syahrin senior sy masa kt ukm..skrg ustaz sampai jd kadi kluang..Alhamdulillah..

    sy doakan kesuksesan ustaz..dan kesuksesan cerita ni ^__^

    -tebrau77-

    BalasPadam
  13. adoyai bilo nok abehnyo cito ni ustaz kadi oiiii
    hehe x sabo rasonyo eden ni nak tau kesudahannya...
    nasib man burger ni lebih kurang je dgn nasib eden... hmmmm

    BalasPadam
  14. Salam Uztaz

    Saya baru terjumpa blog ni best la especially citer Man Burger .tahniah :)

    BalasPadam
  15. Salam Ustaz..

    Bilanye episod 68 nak ditulis?
    tak sabar nak baca..

    BalasPadam
  16. best juga cerita ni, boleh diangkat buat filem @ drama bersiri. Ustaz memang ada tokoh menulis skrip apa jua cerita2 filem. Tahniah saya ucapkan teruskan usaha ustaz itu.

    BalasPadam
  17. Ustaz cuti raye agaknya ni... Sebab tu lambat tulis sambungan Mat Beger...

    BalasPadam
  18. ustaz, raye da habis..update cerita cepat2 ye

    BalasPadam
  19. haha..stat follow cite cuz tuan promot dis blog masa kursus pra perkahwinan, 24-25 Sept di Pjbt Kadi Bt Pahat, ingatkn bc terus abez..adehh,

    n'way sy pktikal kt pjbt kadi kluang Dis 2010 - May 2011, xsgka tuan kadi yg kurang berborak ni ske mlawak gk ;) ~ Ainul Sakinah Jumain

    BalasPadam
  20. aduh tak habis lagi.

    BalasPadam
  21. dah setahun teman tak masuk blog ni,ingat kan citer ni dah habis ,rupanya belum habis2 lagi.

    BalasPadam
  22. anak da nak masuk 2 tapi citer x abis lagi kengkawan..hihi

    BalasPadam
  23. Tak sengaja masuk semalam blog nie nak cr info mengenai rumah lelong, ada lak cerita hot cuba la baca, sampai 2 malam nak abis kan. Tahniah Tuan Ustaz, saya org Rengam ajer..saya akan follow drama ni smpai endingnya. Is4JJ1.

    BalasPadam
  24. Ustaz,,boleh tak dipendekkan citer nih,,sy nk tau sgt Man dgn sape,,mmg cedey sgt laa bace citer nie,,

    BalasPadam
  25. wife saya introduce blog ni tuk tips bida rumah lelong sampai dah dapat dah pon.pastu melekat bace citer man burger ni...perghh..x sangka lom habis lagi..rasa nak cari Yanti tu ajak kawen..no 2 la...heheh

    BalasPadam
  26. berapa punya lambat da....

    BalasPadam
  27. Senang kawin jer yanti dan shikin jadikan madu

    BalasPadam
  28. kawin dua la man...man beerkemampuan..hehe!

    BalasPadam

Dipersilakan komen.